Бизнесът на Анита Мейзер е на път да пропадне след смъртта

...
Бизнесът на Анита Мейзер е на път да пропадне след смъртта
Коментари Харесай

Телеграф: Бизнесът на Анита Мейзер пропада

Бизнесът на Анита Мейзер е на път да пропадне след гибелта на Николай Димов. Бивши наематели на пространства, които са благосъстоятелност на миската във Варна, се изнесоха, твърди " Телеграф ", представени от Блиц.

Един от най-успешните фризьорски салони в града, намиращ се в същата постройка, е затворил порти след случая. По подигравка на ориста, той се намирал в сутерена на кооперацията, в която Мейзер живеела със брачна половинка си.

Собственичката му се радвала на огромна клиентела до убийството на Николай Димов. След това клиентите почнали да се изнасят от там, свързвайки мястото със гибелта му. Затова и наемателите го освободили, а голям транспарант приканва искащите да го купят или наемат.

Още два парцела на Мейзер в постройката се продават. Едното е жилище, което миската се пробва да продаде още преди гибелта на Николай Димов. Луксозният апартамент, който е единствено на 200 метра от държавната резиденция Евксиноград обаче е непродаваем. Цената, която Мейзер поискала за него, била извънредно висока. Затова и миската не съумяла да го продаде. А след гибелта на Димов искащите внезапно секнали, написа " Телеграф ".

Същото се отнася и до втори апартамент в същата постройка. По-рано там живеели наематели, само че поради непрекъснатите обиски на полицията, непрекъснатите разпити и постоянни инспекции на постройката, те предпочели да се реалокират на по-спокойно място.

Така Мейзер се лишила от още един стабилен доход.

Междувременно дъщеря й Джули ревниво я брани, потвърждавайки, че свадите към майка й нямат нищо общо с празните пространства в постройката. По думите на богаташката наследничка, притежателите на жилището избрали да се реалокират другаде по финансови съображения. А собственичката на салона, просто преместила бизнеса си от Варна в София.

И това нямало нищо общо със случилото се с майка й. Междувременно Варненския съд още веднъж ще гледа делото на Анита, откакто се откри, че цялостен фотоалбум с миши опашки не е бил изследван от следствието. Експертите ще кажат също по този начин, може ли Николай Димов самичък да се е завързал и умъртвил, или в реалност Анита го е умъртвила несъзнателно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР